Een geboortesticker voor op het raam bestellen? Bij Stickerparadijs vind je een ruim assortiment geboorstickers met naam voor jongens, meisjes en zelfs tweelingen. Met een geboortesticker kun je aan de hele wereld laten zien dat je wondertje is geboren! Onze geboortestickers zijn te bestellen in verschillende kleuren en formaten. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel je gepersonaliseerde sticker. Kun je toch niet vinden waar je naar op zoek bent? Geen probleem, dan maken wij gewoon een geboortesticker of raamfolie op maat naar jouw wens.
Bezig met laden...
  1  2  3  

Eindeloze mogelijkheden

Niets is zo geweldig en mooi als de dag dat je zoon of dochter wordt geboren. Het liefst wil je dit geweldige nieuws van de daken schreeuwen. Door een unieke geboortesticker met naam te bestellen kun je de geboorte van je kleine wondertje laten zien aan de hele wereld! Bij iedere geboortesticker kun je het gewenste formaat en kleur kiezen. Ook kun je de naam van je kindje invullen, zodat je verzekert bent van een unieke geboortesticker.

Muursjablonen alternatief voor geboortestickers

Onze geboortestickers zijn ook als muursjablonen te bestellen. Met de muursjablonen van Stickerparadijs kan iedereen éénvoudig de mooiste muurschilderingen maken. Alle muurstickers uit onze webshop is te bestellen als muursjabloon. Als je een geboorte sticker gaat bestellen, dan kun je bij de keuze van de kleur voor de sticker kiezen voor sjabloon folie.

Bestellen in spiegelbeeld

Ben je van plan om de geboortesticker op het raam te plakken, waarbij de tekst vanaf buiten goed leesbaar moet zijn, dan kun je ervoor kiezen om de geboortesticker in spiegelbeeld te bestellen. Bij alle geboortestickers in ons assortiment kun je voor deze optie kiezen.

Geboortesticker aanbrengen

In de meeste gevallen worden geboortestickers ook wel bekend als raamsticker geboorte op het raam bevestigd. voordat je de sticker gaat opplakken dien je het raam eerst grondig schoon te maken met een ontvettend afwasmiddel of spiritus en daarna goed droog te maken. In de andere gevallen worden geboortestickers meestal aangebracht op de muur van de babykamer. Belangrijk is dat de ondergrond glad, egaal en goed droog is. Onze muurstickers en geboortestickers zijn éénvoudig aan te brengen met behulp van onze bijgeleverde handleiding.


Snelle levering

Alle geboortestickers worden op maat gemaakt vanuit ons atelier. Nadat je bestelling is geplaatst gaan wij de sticker produceren. Wij verzenden de geboortesticker binnen 48 uur in een stevige verpakking, zodat je deze de dag erna in huis hebt.| Meer