Unieke tas met je eigen naam bedrukt

De leukste tassen met naam staan nu voor je klaar bij Stickerparadijs. Wij hebben een mooi assortiment tassen voor je samengesteld welke je kan voorzien van jouw naam. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat iemand er per ongeluk met jouw tas vandoor gaat.

Waterafstotende tassen met naam

De tassen met naam bieden je veel voordelen, naast de unieke uitstraling natuurlijk. Op de eerste plaats zijn de tassen met naam waterafstotend. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat de inhoud nat wordt als je door de regen moet lopen of fietsen. Daarnaast zijn de tassen van hoge kwaliteit, zeer stevig en duurzaam, zodat je er lang en veel plezier van kan hebben.

Een uitstraling zoals jij het wilt

De tassen met naam zijn niet zomaar standaard tassen waarop wij je naam printen. Nee, deze tassen zijn helemaal aan te passen aan wat jij leuk vindt. Je kunt een tas kiezen met een leuke print erop die je aanspreekt. Er zijn meerdere thema's, als bijvoorbeeld sporten, dieren en figuren. Daarnaast kan je zelf de kleur van je tas kiezen. Er zijn meer dan vijftien verschillende kleuren te bestellen! Zo kun jij gemakkelijk een tas maken die goed bij je past vanuit het aanbod tassen met naam.

Meerdere modellen tassen met naam

Als jij een tas met je eigen naam wilt, dan heb je de keuze uit meerdere modellen tassen. Denk aan een gymtas of een grote of juist kleine rugzak. De keuze is echt helemaal aan jou! Bestel jouw ideale tas, of neem vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder.
| Meer