Stickerparadijs is dé muurstickerspecialist voor al uw mooie, leuke, gave, originele en bijzondere muurstickers. In onze webwinkel vindt je de meest uitéénlopende muurstickers om je interieur, kantoor of winkel in een handomdraai te veranderen.

Wij hebben een enorme collectie muurstickers met vele categorieën, welke wij regelmatig uitbreiden.

Ook kun je door ons je eigen muurstickers, naamstickers, logo's, muurteksten, plakletters en belettering laten maken. Wij maken alles op maat, waardoor de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn, en dit alles tegen betaalbare tarieven.

Alle stickers in ons assortiment zijn ook te bestellen als sjabloon. Sjablonen zijn het meest bekend als muursjablonen of verfsjablonen. Met een muursjabloon van Stickerparadijs kan iedereen een gave muurschildering maken zonder creatief te kunnen schilderen.

Stickerparadijs.nl is onderdeel van Geef het door Reclame, de specialist in belettering (stickers op maat). Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27296457. Ons BTW nummer is NL173557260B01.

Geef het door Reclame
Gaardedreef 33
2723 AK Zoetermeer

Het rekeningnummer van ons is 4894420 op naam van Geef het door Reclame. Als je buiten Nederland geld naar ons over wilt boeken, dan kun je dit doen naar IBAN: NL23INGB0004894420, BIC: INGBNL2A.


 


| Meer