Muurteksten voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer bieden je binnen een handomdraai een metamorfose in je interieur! Creëer een eigentijdse sfeer binnen een vertrek naar keuze, door gebruik te maken van bijzondere & hedendaagse muurteksten en muurstickers! Je zult merken dat je woonkamer, of slaapkamer een totaal andere & modernere look ondergaat door simpelweg gebruik te maken van een muurtekst. Bij Stickerparadijs kun je de meest uiteenlopende muurteksten of raamfolie op maat kopen!
Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Eigenzinnige muurteksten bestellen

Onze muurteksten kun je op praktisch elke ondergrond aanbrengen, mits deze egaal is. Zijn de muren van jouw woning voorzien van een reliëf? Dan kun je middels diverse toepassingen soms toch een muursticker aanbrengen. Zo kun je kiezen voor een muursjabloon uit onze selectie, of je bevestigt de muursticker op een vlak stuk hout, wat je allereerst verft. Gebruik je dun hout, dan kun je een geweldig effect bereiken! Daarnaast kun je een muurtekst ook aanpassen binnen onze webwinkel! Je kunt de muurteksten in verschillende formaten en kleuren online bestellen! Dit biedt je de mogelijkheid een zeer persoonlijke muurtekst te creëren!

Hoogwaardige kwaliteit

Onze muurteksten zijn gemaakt van topkwaliteit. Wij maken alleen maar gebruik van de beste kwaliteit vinyl. Een bestelling word pas in productie genomen nadat je de bestelling geplaatst hebt en deze verzenden wij in een ruime kartonnen doos, zodat het niet te strak opgerold hoeft te worden. Hierdoor word de kwaliteit van de kleefkracht gewaarborgd.

Muurteksten in spiegelbeeld bestellen

Bij iedere muurtekst kun je ervoor kiezen om deze in spiegelbeeld te bestellen. Hiervoor kun je kiezen in het bestelproces door spiegelbeeld aan te vinken. We produceren het ontwerp dan helemaal gespiegeld. Dan ziet het eruit alsof het door een spiegel bekeken word. Dit is bijvoorbeeld van belang wanneer een muurtekst aan de binnenkant van een raam geplakt word, en de tekst van buiten af leesbaar moet zijn.

Levertijd en montage

In de meeste gevallen word je bestelling verzonden binnen 2 werkdagen en de dag erna door PostNL geleverd. Wij leveren de muurstickers in een stevige kartonnen doos met een bijgeleverde plakinstructie, zodat je onze muurteksten éénvoudig kunt bevestigen.| Meer