slaapkamer muurstickers Ben je op zoek naar leuke decoratie voor in de slaapkamer? Denk dan eens aan een muursticker die je bijvoorbeeld boven je bed plakt. Met de slaapkamer muurstickers van Stickerparadijs geef je de slaapkamer éénvoudig een nieuwe look. Bijvoorbeeld boven het bed, op de muur, kast of een deur. Wij maken deze muurstickers voor de slaapkamer volledig voor je op maat in vrijwel ieder formaat en kleur.
Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Gemakkelijk aan te brengen

Met behulp van onze bijgeleverde plakinstructie zijn onze muurstickers éénvoudig aan te brengen op de slaapkamermuur. Let er wel op dat dit op een vrijwel gladde muur word geplakt. Als de muur geverfd is met latex, adviseren wij dat de muur 4 weken moet drogen voordat de sticker op de muur word bevestigd.

Slaapkamer muurstickers naar wens aanpassen

Wil je deze slaapkamer muursticker in een ander formaat of misschien iets heel anders, dan is dit geen enkel probleem. Wij kunnen gewoon een slaapkamer muursticker geheel naar jouw wens maken. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met slaapkamer muurstickers vrijblijvend kunnen bespreken. Voordat je het weet is je slaapkamer volledig af.| Meer