Is de kamer van uw zoon of dochter aan een nieuwe look toe? Bespaar geld en moeite en transformeer de slaapkamer met onze muurstickers voor de kinderkamer. Kinderkamers personaliseert u in mum van tijd met één van onze stoere, schattige of spraakmakende muurstickers voor de kinderkamer. Voeg naar keuze de naam van uw junior toe en die metamorfose is helemaal compleet. Stickerparadijs is uw leverancier. 

Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

U bepaalt kleur en formaat

Met keuze uit honderden ontwerpen, vindt u in onze webwinkel voor elk wat wils. Heeft u eenmaal de ideale muurstickers voor de kinderkamer gevonden, dan kunt u deze geheel aan uw wensen aanpassen. Voordat u de definitieve bestelling plaatst, kiest u zelf de kleur en de afmeting van de muurstickers. Ook kunt u ervoor kiezen een tekst toe te voegen in uw favoriete lettertype. Na de veilige online transactie ontvangt u uw stickers voor de kinderkamer binnen enkele werkdagen.

Alternatief: sjabloon

Al onze muurstickers voor de kinderkamer zijn ook als muur sjablonen verkrijgbaar. Net als de gewone muurstickers brengt u deze op de muur aan, maar slechts tijdelijk. Nadat u de sjabloon heeft beschilderd en de verf is opgedroogd, verwijdert u hem en blijft een prachtige muurschildering achter. Bekijk hieronder ons assortiment.
 | Meer