Komt er gezinsuitbreiding aan? Je zult dan niets aan het toeval over willen laten. Bij de voorbereidingen hoort natuurlijk ook het klaarmaken en decoreren van de babykamer. Stickerparadijs heeft daarvoor enkele leuke ideeën. Met onze babykamer muurstickers geef je een 'gewone' slaapkamer in mum van tijd een metamorfose. Bekijk hier ons grote assortiment muurstickers voor de babykamer.
Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

De muursticker voor de babykamer met naam of tekst

Je kunt een leuke muursticker voor de babykamer uitkiezen uit ons veelzijdige assortiment vol schattige en lieve ontwerpen. Voor een persoonlijk tintje verander je zelf de tekst op de babykamer muurstickers. Een babykamer met bijvoorbeeld de naam van de baby of een ludieke tekst op de muur is op die manier superorigineel! Bij het doorgeven van het gewenste formaat en de kleur stellen we je ook in staat om je eigen tekst te bedenken en hier een passend lettertype voor te kiezen. Zo maak jij je babykamer muursticker ook een beetje zelf!

Alle babynamen op een muursticker

Je kunt bij ons de tekst volledig zelf bepalen. Wij hebben geen setje babynamen op voorraad om bij de muurstickers te voegen, maar maken echt alles op het moment dat jij het bestelt. Dit betekent natuurlijk ook dat je geen keuze hoeft te maken uit standaard babynamen voor de muurstickers. We leven immers in een tijd waarin ook veel kinderen geboren worden die een bijzondere naam krijgen van hun ouders. Je kunt de babynaam voor de muursticker aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat deze perfect op / bij de muursticker terecht komt.

Voorbeeld van de babykamer sticker

Twijfel je of de gekozen muursticker wel mooi zal staan in de babykamer? Wij kunnen je dan vast helpen. Je kunt er namelijk voor kiezen om ons een foto van de betreffende kamer te sturen, zodat wij met deze foto een voorbeeld voor je kunnen maken met de gekozen muursticker op jouw muur. Je ziet dan de kamer van ons terug met een digitaal aangebrachte muursticker. Zo weet je zeker of het geheel naar wens is. Klopt de kleur toch niet helemaal? Dan kun je dit nog gemakkelijk aanpassen voordat je een bestelling plaatst. Bij ons weet je dus altijd zeker dat de babykamer sticker perfect bij de babykamer past.

De vele voordelen van onze muurstickers

Behalve dat onze muurstickers de babykamer veel vrolijkheid geven, zijn ze ook nog eens gemakkelijk aan te brengen. Dit is kinderspel met het gebruik van onze bijgeleverde beschrijving. Tevens zijn deze weer gemakkelijk te verwijderen zonder enige schade. Het beste kun je dit doen door deze licht te verwarmen met een föhn. Dit is natuurlijk ideaal. Je kindje groeit en op een bepaald moment ga je over van een babykamer naar een kinderkamer. Vervolgens ga je van een kinderkamer naar een tienerkamer, al wil je daar nu vast nog niet aan denken. Met het grootste gemak verwijder je de muurstickers en plak je, indien gewenst, nieuwe muurstickers op die beter passen bij de nieuwe kamer.

Muurstickers ook als sjabloon verkrijgbaar

Alle muurstickers voor de babykamer zijn ook te bestellen als sjabloon. Dit is een leuke optie wanneer je zelf een muurschildering wilt maken voor je kindje, maar het niet aandurft om dit helemaal zonder hulp te doen. De sjablonen zijn ideaal om jou te helpen een perfecte muurschildering te maken. Overigens zijn niet alleen de babykamer muurstickers als sjabloon te gebruiken, maar al onze muurstickers. Je kunt dus ook je woonkamer, je slaapkamer of je hal voorzien van een creatieve muurschildering!

Levertijd en verzending

De babykamer muurstickers van Stickerparadijs.nl worden pas gemaakt nadat je een bestelling hebt geplaatst. Hierdoor staan wij garant voor de beste kwaliteit. Wij versturen de muurstickers binnen 48 uur in een stevige verpakking en maken hiervoor gebruik van de betrouwbare service van PostNL. Heb je na het ontvangen van je bestelling toch nog vragen? Dan zijn wij er natuurlijk om je vragen te beantwoorden. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.| Meer