muurstickersMet muurstickers decoreer je een babykamer of kinderkamer op originele wijze. Deze vinyl stickers breng je eenvoudig op de muur zijn, waarna ze niet van muurschilderingen te onderscheiden zijn. Dankzij de ruim 2500 ontwerpen in onze webshop vind je hier altijd wel een passende muursticker voor onder andere de babykamer, kinderkamer, slaapkamer of woonkamer.


Muurstickers op maat bestellen

De muurstickers van Stickerparadijs worden altijd op maat gemaakt en daarom is elke muursticker uit ons assortiment in vrijwel alle formaten en in vele kleuren verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat het ontwerp in de beoogde kamer past. Je kunt daarnaast de tekst van de muurstickers aanpassen en er bijvoorbeeld de naam van je baby of een mooi citaat bij zetten. Kun je het gewenste ontwerp of formaat niet vinden in onze uitgebreide muursticker collectie, dan maken wij een muursticker naar jouw wens.

Muurstickers ook als sjabloon verkrijgbaar

Je kunt je muursticker ook als muursjabloon bestellen. Inderdaad: dezelfde ontwerpen zijn ook als sjablonen verkrijgbaar. Je brengt deze net als stickers op een gladde, vlakke muur aan, wanneer je er met een kwast verf op dept. Wanneer de verf halfdroog is, verwijder je het sjabloon en blijft een prachtige muurschildering achter. Leef je uit in onze uitgebreide collectie stickers.

Muurstickers aanbrengen

Met interieurstickers kun prachtige resultaten bereiken, maar dan is het natuurlijk wel erg belangrijk om deze op de juiste manier aan te brengen. Wij leveren bij alle muurstickers een duidelijke en uitgebreide plakinstructie zodat je deze gemakkelijk kunt opplakken. De belangrijkste voorwaarde om een muursticker goed te kunnen aanbrengen is dat ondergrond glad en schoon is.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met onze muurstickers zijn enorm. Je kunt ervoor kiezen om een muursticker te bestellen voor de geboorte van je kind en deze op de ramen plakken, zodat iedereen ziet dat je wondertje is geboren, of je geeft de kinderkamer een metamorfose, of je brengt één van onze schitterende muurteksten aan in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Verzending muursticker

Onze muurstickers en muurteksten worden goed verpakt in een stevige doos, zodat de inhoud niet kan beschadigen. Een muursticker word na bestelling op maat gemaakt en meestal binnen 2 a 3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Heb je na ontvangst toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen.

muurstickersmuurstickers
 


| Meer