muurstickersMet muurstickers decoreer je een babykamer of kinderkamer op originele wijze. Deze vinyl stickers breng je eenvoudig op de muur zijn, waarna ze niet van muurschilderingen te onderscheiden zijn. Dankzij de ruim 2500 ontwerpen in onze webshop vind je hier altijd wel een passende muursticker of raamfolie op maat voor onder andere de babykamer, kinderkamer, slaapkamer of woonkamer.


Muurstickers op maat bestellen

De muurstickers van Stickerparadijs worden altijd op maat gemaakt en daarom is elke muursticker uit ons assortiment in vrijwel alle formaten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt de vele muurstickers uit ons assortiment bekijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je zelf aangeven hoe groot je de muursticker wilt hebben. Ook kun je aangeven in welke kleur je deze wilt ontvangen en of je deze misschien liever in spiegelbeeld zou willen hebben. Zo weet je zeker dat het ontwerp in de beoogde kamer past. Je kunt daarnaast de tekst van de muurstickers aanpassen en er bijvoorbeeld de naam van je baby of een mooi citaat bij zetten.

Muurstickers maatwerk

Kun je het gewenste ontwerp of formaat niet vinden in onze uitgebreide muursticker collectie, dan maken wij een muursticker naar jouw wens. Je kunt ons doorgeven wat je wensen zijn, zodat wij op basis hiervan een leuk ontwerp voor je kunnen maken. We denken graag met je mee over een mooi design. Heb je zelf al een leuk ontwerp gevonden of zelf gemaakt en wil je deze laten omvormen tot een mooie muursticker? Dan kun je dit ontwerp aan ons sturen. Wij kijken dan graag wat wij voor je kunnen doen. In de meeste gevallen kunnen wij jouw ontwerp uitstekend omzetten naar een muursticker.

Muurstickers ook als sjabloon verkrijgbaar

Je kunt je muursticker ook als muursjabloon bestellen. Inderdaad, dezelfde ontwerpen zijn ook als sjablonen verkrijgbaar. Je brengt deze net als stickers op een gladde, vlakke muur aan. Het sjabloon blijft goed zitten wanneer je er met een kwast verf op dept. Als de verf half droog is, dan verwijder je het sjabloon en blijft een prachtige muurschildering achter. Leef je uit in onze uitgebreide collectie stickers.

Muurstickers aanbrengen

Met interieurstickers kun prachtige resultaten bereiken, maar dan is het natuurlijk wel erg belangrijk om deze op de juiste manier aan te brengen. Wij leveren bij alle muurstickers een duidelijke en uitgebreide plakinstructie zodat je deze gemakkelijk kunt opplakken. De belangrijkste voorwaarde om een muursticker goed te kunnen aanbrengen is dat ondergrond glad en schoon is. Ben je net verhuisd en heb je de muren gesausd? Dan is het belangrijk om even te wachten tot de verf goed droog is voordat je er een muursticker op aanbrengt.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden met onze muurstickers zijn enorm. Je kunt ervoor kiezen om een muursticker te bestellen voor de geboorte van je kind en deze op de ramen plakken, zodat iedereen ziet dat je wondertje is geboren. Je kunt ook de kinderkamer een metamorfose geven, of één van onze schitterende muurteksten kiezen voor in de woonkamer, slaapkamer of keuken. Bij ons kun je echt alle kanten op om jouw huis tot een echt thuis te maken.

Verzending muursticker

Onze muurstickers en muurteksten worden goed verpakt in een stevige doos, zodat de inhoud niet kan beschadigen. Een muursticker wordt na bestelling op maat gemaakt en meestal binnen 2 a 3 werkdagen bij je thuis bezorgd. Heb je na ontvangst toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen.


muurstickersmuurstickers
 | Meer