Wat zijn sjablonen voor op de muur?

In plaats van muurstickers kun je er ook voor kiezen om sjablonen op de muur schilderen. Een muursjabloon van Stickerparadijs wordt gemaakt van stickerfolie. Uit deze zelfklevende folie snijden wij de afbeelding zodat je een perfecte mal hebt om dit plaatje te kunnen schilderen. Deze mal bevestig je eerst met de klevende laag op de muur zodat je hierna het onbedekte deel op de muur kunt sjabloneren/deppen met een tamponeerkwast.


Tamponeerkwast voor muur sjablonen Muursjablonen - sjablonen voor op de muur
 

Verven van muur sjablonen

Voor het verven van een sjabloon raden wij aan om acrylverf te gebruiken en deze aan te brengen met een sjabloneerkwast. Het beste kun je de verf in dunne laagjes aan brengen zodat dit niet tussen de mal en de muur kan vloeien. Om deze reden adviseren wij dan ook om de verf niet te verdunnen omdat deze dat vloeibaar wordt en deze dan makkelijker tussen het schildersjabloon en de wand door kan dringen. Breng de verf aan met een deppende beweging, dus niet vegen of strijken om lekken onder het materiaal te voorkomen. Onze sjablonen zijn onder andere te gebruiken op een gladde muur, muren met behang of glasvezelbehang. Met deze muursjablonen kun je iedere ruimte éénvoudig een metamorfose geven en maak je de mooiste afbeeldingen op de muur zonder dat je goed hoeft te kunnen schilderen. 

Voorbeelden van muursjablonen

Hieronder hebben we twee voorbeelden van sjablonen welke wij gemaakt hebben. Deze worden op de muur geplakt en zijn dan gereed om geverfd te worden. Op de bovenste foto rechts kun je zien hoe het sjabloon wordt als deze geverfd is.

Sjablonen
 
| Meer