Subcategorieën

Muurstickers plak je direct op de muur en blijven erop zitten. Muursjablonen stellen muursjablonenje in staat om hetzelfde ontwerp van de muurstickers als afbeelding op de muur te verven. Volgens doe-het-zelvers is dit nóg veel mooier dan een muursticker. Ook kun je er voor kiezen om door ons raamfolie op maat te laten maken naar jouw wensen.

Muursjablonen voor baby- en kinderkamer

Vanzelfsprekend zijn alle stickers in onze webwinkel ook als muursjabloon te bestellen:
 
  • Muurstickers
  • Muurteksten
  • Geboortestickers
  • Naamstickers
  • Deurstickers
Je kunt het formaat, de tekst en het lettertype van de muursjablonen zelf aanpassen. De kleur bepaal je uiteraard bij de verfspecialist. Muursjablonen zijn een leuke toevoeging aan je woonkamer of thuiskantoor, maar staan ook origineel in een babykamer of kinderkamer!

Wat is sjabloneren?

Sjabloneren is het met verf aanbrengen van een afbeelding op een ondergrond met behulp van een sjabloon. Het uitgesneden deel van een muursjabloon word meestal geverfd met behulp van een spons, roller, spuitbus of kwast. Met een tamponeerkwast kun je het verfsjabloon tamponeren. Dit is een verftechniek waarbij je de verf door middel van een speciale kwast met een deppende beweging aanbrengt. Bij onze muursjablonen is dit een veel gebruikte techniek. Met tamponeren kun je ook speciale kleur en/of structuur effecten op de muur creëren.

Hoe werken muursjablonen?

Het aanbrengen van een  is geen exacte wetenschap, maar je dient toch op enkele dingen te letten. Voor het beste resultaat volg je het onderstaande stappenplan op.
  1. Breng de sjablonen voor op de muur aan volgens onze plakinstructie. Wij raden hiervoor een vlakke, gladde muur of glasvezelbehang aan.
  2. Dep het muursjabloon met een sponsje of tamponneerkwast en gebruik hiervoor bij voorkeur acrylverf of latexverf.
  3. Wanneer de verf halfdroog is, verwijder je het sjabloon voorzichtig.

Muursjabloon bestellen

Het bestellen van muursjablonen bij Stickerparadijs is heel éénvoudig. Bij iedere sticker in onze collectie kun je bij de optie "kleur" kiezen voor sjabloonfolie. Binnen 2-3 dagen worden de muursjablonen bij je thuis bezorgd, zodat je snel aan de slag kunt om de mooiste decoraties op de muur aan te brengen.
| Meer