Wees orgineel: laat je eigen muursticker
maken

Kom je graag origineel uit de hoek bij het decoreren van jouw muren? Dan is je eigen muurstickers laten maken echt iets voor jou! Muurstickers zijn bij uitstek de trend van vandaag als het gaat om woondecoratie. Met muurstickers kan je alle kanten uit! De stickers zijn beschikbaar in alle formaten en kleuren, maar je eigen stickers op maat laten maken is toch nog iets geheel anders. Je eigen muurstickers laten maken door Stickerparadijs betekent dat je zowel zelf je tekst kan kiezen, het formaat, de kleur, het lettertype en of de stickers horizontaal of verticaal dienen ontworpen te worden. Je kan zelf jouw eigen stickers laten maken in combinatie met een afbeelding! De mogelijkheden zijn eindeloos! Één ding staat vast: origineel ben je sowieso!
 

Eindeloos veel mogelijkheden met je eigen muursticker laten maken

Het eerste wat je dient te hebben is een leuk idee! Dit kan gaan van een levensspreuk, een quote, een songtekst of een gedicht. Wil je al dan niet hierbij een afbeelding en welke kleur en lettertype vind je mooi? Zodra je dit hebt bepaald , kan je deze gegevens aan ons doorgeven om je eigen muursticker te laten maken. Het grote voordeel van muurstickers is dat je ze zowel op muren, ramen, deuren als meubelen kan bevestigen. Daarenboven zijn deze makkelijk vervangbaar zodat je snel je interieur een nieuwe uitstraling kan geven zonder veel tijd, en vooral geld, te investeren. Zodra de muursticker bij jou thuis wordt geleverd, maak je het oppervlak schoon, volg je goed onze bijgeleverde plakinstructie en bevestig je de sticker op de juiste plaats. Even controleren of deze goed hangt, met een rakel (deze kun je bijbestellen) kun je de muursticker goed aandrukken en klaar is kees! Eigen muurstickers laten maken is voor ons een fluitje van een cent!

 


 

Aan de slag om eigen muurstickers op maat te laten maken!

Ben ook jij overtuigd van het gemak en de mogelijkheden om je eigen stickers op maat te laten maken? Wil ook jij voor een prikje je woonkamer, ramen of meubelen een nieuwe en originele look geven? Stuur vandaag dan nog je muursticker wensen naar ons en vraag een vrijblijvend offerte aan!
 


muursticker kleuren| Meer