Van behang tot muurstickers Woontrends volgen elkaar in snel tempo op. Dit wil niet zeggen dat trends weer even snel verdwijnen. In veel gevallen is het zo dat een nieuwe woontrend uitstekend aansluit op de vorige woontrend. Een goed voorbeeld hiervan is de manier waarop muurteksten en muurstickers op elkaar aansluiten. De muursticker behoorde eerder tot de trends op woongebied, maar de muurteksten spelen nu ook een grote rol. Stickerparadijs biedt je het beste van beide. In ons assortiment vind je de mooiste en leukste muurstickers en muurteksten.

Terugkerende trends

Mode en trends keren altijd weer terug als zij in het verleden succesvol zijn geweest. Denk bijvoorbeeld aan de bootcut jeans. In de jaren tachtig waren deze helemaal hot, terwijl ze in de jaren negentig niet meer in trek waren. Echter, in de eerste tien jaar van het nieuwe millennium keerden de bootcut jeans weer terug. Ditzelfde zien we terug onder de woontrends. Zo werd er vroeger veel behang gebruikt, maar was behang vervolgens jarenlang oubollig en saai. Sinds enkele jaren behoort behang juist weer tot de woontrends. Daarnaast behoren betonlook wanden en gedecoreerde wanden met muurstickers en muurteksten ook tot de laatste trends.

Muurstickers zijn de schilderijen van nu

In vroegere tijden werden wanden eigenlijk alleen versierd met schilderijen en fotolijsten. Alle wanden hadden dezelfde kleur en de schilderijen en fotolijsten zorgden voor een aangename onderbreking van de relatief eentonige wanden. We mogen wel zeggen dat de muurstickers en muurteksten de mogelijkheden hebben uitgebreid om de wanden te onderbreken. Nu hoeven we niet meer te kiezen voor schilderijen of fotolijsten om de wanden op een leuke wijze te decoreren. Muurstickers en muurteksten hebben exact hetzelfde effect. Sterker nog, de muurstickers en muurteksten worden gezien als de schilderijen van nu. Er zijn zelfs mensen die zo creatief zijn geweest om een lege lijst om een muursticker of muurtekst heen te plaatsen. Een uniek en opvallend detail in elke woonkamer.

Creëer sfeer

Muurteksten en muurstickers helpen je om een unieke sfeer in huis te realiseren. Een sfeer waar jij je prettig in voelt, de sfeer die jij ‘thuis’ noemt. Tegenwoordig mag alles op woongebied. Van vier wanden in een enkele kleur tot wanden in vier verschillende kleuren. Muurstickers en muurteksten passen hier altijd bij. Bij Stickerparadijs bestel je muurstickers en muurteksten precies zoals jij het wilt. Kies voor de stickers die het best bij jou, jouw interieur en jouw persoonlijke gevoel voor trend passen, en bestel gemakkelijk online!

    07-07-2015 19:38     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.