Tangram muurstickers Tangram muurstickers; de ene persoon weet er alles van en de ander heeft er nog nooit van gehoord. Wij vertellen je graag meer over de tangram muurstickers. Stickerparadijs is een specialist in het leveren van de meest uiteenlopende muurstickers. Daarbij houden wij de nieuwe trends nauwlettend in de gaten. Nu zijn de tangram muurstickers nog geen hit in Nederland, maar het is zeker wel de moeite waar om de tangram muurstickers eens nader te bekijken.

Wat zijn tangram muurstickers?

Tangram muurstickers zijn gebaseerd op een eeuwenoude puzzel die oorspronkelijk uit China komt. De puzzel kent zeven stukjes die steeds weer op een andere manier aan elkaar gelegd kunnen worden om een oneindig aantal bijzondere figuren te maken. De traditionele puzzel bevat zeven stukjes, maar door de jaren heen zijn er ook moeilijkere puzzels op basis van tangram ontwikkeld welke meer stukken hebben. De tangram muurstickers zijn dus in één van de bekende figuren op de muur te plakken, bijvoorbeeld in de vorm van een kat, een konijn, een kip of zelfs een mens.

De populariteit van tangram muurstickers

Tangram muurstickers behoren in verschillende landen al echt tot de trends. Dan hebben we het vooral over Aziatische landen, maar de trend lijkt toch een beetje Europa binnen te waaien. Er zitten natuurlijk enkele voor- en nadelen aan de tangram muurstickers die ervoor zorgen dat de puzzels niet bij iedereen in de smaak vallen. Het voordeel is natuurlijk dat je een echt stukje Chinese cultuur op je muur aan kunt brengen. Een nadeel is echter dat je een vaste figuur op de muur aanbrengt en natuurlijk niet met de stukjes van de tangram muursticker kan blijven schuiven, zoals bij de originele tangram puzzel wel het geval is.

Nog geen tangram muurstickers bij Stickerparadijs

Stickerparadijs houdt alle trends op het gebied van muurstickers natuurlijk scherp in de gaten. Wij vinden het belangrijk dat ons online assortiment altijd up to date is. Echter, tangram muurstickers zijn nog niet terug te vinden in de trends op het gebied van muurstickers. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen rondom tangram muurstickers goed in de gaten! Ondertussen kun je alle muurstickers die nu tot de meest trendy en populaire soorten behoren wel terug vinden in ons aanbod. Denk aan de geweldige muurteksten, de muurstickers voor baby-, kinder-  en tienerkamers, de krijtbord muurstickers en vele andere mooie muurstickers.

Ontdek de laatste trends

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van muurstickers en muurteksten? Je vindt ze allemaal bij Stickerparadijs! Uiteraard kun je alle muurstickers eenvoudig online bestellen en zijn alle muurstickers ook als sjabloon verkrijgbaar. Ontdek het zelf!

    21-06-2015 20:02     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.