Rugtassen en gymtassen van Stickerparadijs De zomervakantie zit eraan te komen, en dat betekent eigenlijk twee dingen; het is tijd om even te genieten van je vrije tijd na een intensief schooljaar en je mag erop uit om weer de meest trendy benodigdheden voor het nieuwe schooljaar te gaan shoppen. Voor alle kinderen die het nieuwe schooljaar met een nieuwe tas in willen stappen heeft Stickerrparadijs de mooiste en leukste rugtassen en gymtassen in het assortiment klaar staan.

Rugtassen op maat

Shoppen voor nieuwe schoolspullen is altijd leuk, maar je hebt natuurlijk ook een leuke rugtas nodig om deze spulletjes in mee te nemen. Stickerparadijs heeft geweldige rugzakken op maat. Dit wil zeggen dat je de rugtas zo kunt maken zoals jij het wilt. Wij hebben grote en kleine rugtassen op maat. Je kunt zelf een model kiezen dat goed bij je past, waarna je zelf kunt aangeven in het systeem in welke kleur je de rugzak wilt ontvangen. Je kiest de kleur online vanuit het kleurenpalet. Daarnaast kun je natuurlijk ook een keuze maken uit de vele beschikbare afbeeldingen voor op de rugzakken. Denk aan leuke dieren, je favoriete sport of bijvoorbeeld een auto of vliegtuig. Alles is mogelijk! Om het geheel van de rugtassen op maat af te maken kun je een naam op je rugzak laten zetten. Deze naam voer je zelf in het systeem in, zodat wij geen fouten in de spelling kunnen maken.

Gymtassen met naam

Gymles hoort bij naar school gaan. Veel kinderen vinden het leuk om lekker te sporten met klasgenoten, maar andere kinderen vinden het een stuk minder leuk. Het hoort er nu eenmaal bij, dus dan kun je het maar beter zo leuk mogelijk maken voor jezelf. De gymtassen van Stickerparadijs helpen hier zeker bij! Je kunt bij ons mooie gymtassen met naam bestellen, in een kleur die jij wilt en met een leuke opdruk. Bekijk ons aanbod gymtassen en kies een afbeelding die jij leuk vindt. Vervolgens bestel je deze in de kleur die jij mooi vindt en voer je de naam in die jij erbij wilt hebben staan. Zo eenvoudig is het om een geweldige gymtas bij Stickerparadijs te bestellen.

Bestel nu jouw eigen tas!

Of je nu zoekt naar de leukste gymtassen met naam of naar kleurrijke rugtassen met naam; je vindt het bij Stickerparadijs. Bekijk ons online assortiment, maak aanpassingen aan het standaard model en bestel zo jouw eigen rugzak of gymtas met naam. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe tas op korte termijn al in gebruik kunt nemen. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van al onze rugzakken en gymtassen, zodat je er gegarandeerd lang en veel plezier van zult hebben. Natuurlijk kun je deze maatwerk rugzakken en gymtassen ook aan iemand anders cadeau doen. Persoonlijker kan het eigenlijk niet!

    28-06-2015 18:16     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.