Muurteksten in spiegelbeeld Muurteksten in spiegelbeeld? Veel mensen staan er toch een beetje raar bij te kijken, maar toch zijn er geweldige mogelijkheden met muurteksten in spiegelbeeld. Als je een muursticker in spiegelbeeld bestelt, dan is de kans groot dat anderen eigenlijk niet eens zien dat de muursticker in spiegelbeeld staat. De afbeelding blijft immers hetzelfde! Met teksten ligt dit toch even anders. Stickerparadijs biedt je de mogelijkheid om zowel de muurstickers als de muurteksten in spiegelbeeld te bestellen. Dat legt een wereld aan nieuwe mogelijkheden open!

Muurstickers in spiegelbeeld

Stickerparadijs biedt je de mogelijkheid alle muurstickers uit het assortiment in spiegelbeeld te bestellen. Als je binnen ons aanbod een muursticker hebt gevonden die je aanspreekt, dan is het natuurlijk ontzettend zonde als deze net verkeerd om staat. Denk aan een schattig beertje dat dan net wegkijkt van het kinderbedje, in plaats van er juist naartoe kijkt. Soms komt de afbeelding gewoon veel beter tot zijn recht wanneer deze net andersom geplaatst kan worden. Door jou de mogelijkheid te bieden de muurstickers in spiegelbeeld te bestellen zorgen wij ervoor dat de muursticker altijd precies goed valt!

Wat kun je met muurteksten in spiegelbeeld?

Muurteksten zijn natuurlijk een heel ander verhaal! Het klinkt misschien wat vreemd om een muurtekst in spiegelbeeld te bestellen, maar je kunt er toch veel leuks mee doen. Door mooie muurteksten in spiegelbeeld direct tegenover een spiegel te plaatsen kun je spelen met het effect. Dit kun je niet alleen in de woonkamer doen, bijvoorbeeld in combinatie met een grote spiegel boven het dressoir, maar ook met de grote spiegels op de deuren van je grote kledingkast in de slaapkamer of het kleine spiegeltje in de hal of de toiletruimte. Doordat je de grootte van de muurtekst in spiegelbeeld gemakkelijk kunt aanpassen voor het bestellen maakt het helemaal niet uit of je voor het effect een grote of juist kleine spiegel wilt gebruiken. Zo kun je de muurteksten in spiegelbeeld plaatsen op een wand waar je eigenlijk met de rug naartoe zit, zodat je voor je in de spiegel de tekst mooi kunt lezen.

Humor of gewoon een uitdaging

Hou je wel van een beetje humor? Dan kun je natuurlijk ook een mooie muurtekst in spiegelbeeld op de spiegel zelf aanbrengen. Dit zal een hoop bezoekers in verwarring brengen, op een leuke manier natuurlijk! Wil je jouw bezoekers gewoon graag een leuke uitdaging bieden? Ga dan voor een wat langere muurtekst in spiegelbeeld zonder deze met een spiegel te combineren. Dan hebben ze altijd wat te puzzelen!

Bestel jouw favoriet bij Stickerparadijs

Wij nodigen je uit ons complete assortiment muurstickers en muurteksten eens te bekijken. Je vindt zeker exemplaren die je direct aanspreken. Vervolgens bepaal je zelf of je deze normaal of in spiegelbeeld wilt bestellen. Wij  zorgen ervoor dat jij de sticker krijgt die jij wilt!

    12-04-2015 15:02     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.