Gratis opplakservice van muurstickers Het aanbrengen van een muursticker kan veel stress opleveren als je van tevoren al bang bent dat het verkeerd gaat. Je wilt uiteindelijk genieten van een mooie muursticker, zonder luchtbellen, naden, scheurtjes of andere beschadigingen. Er zijn mensen die zich vooraf al zoveel zorgen maken om het aanbrengen van een muursticker dat de zenuwen al toeslaan bij het denken aan de klus. Wil jij zonder zorgen kunnen genieten van een mooie muursticker? Dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de opplakservice van Stickerparadijs.

Gratis opplakservice in Zoetermeer

Stickerparadijs heeft een eigen atelier in Zoetermeer. Hier maken wij al onze muurstickers zelf, waardoor wij de kosten aantrekkelijk kunnen houden. Daarnaast hebben wij een ruime ervaring en kunnen wij een zeer gevarieerd assortiment leveren. Wij snijden alle muurstickers uit een enkel stuk. Dit betekent dat je de muursticker altijd in een enkel deel geleverd krijgt en je je geen zorgen hoeft te maken om het precies op elkaar passen van twee delen. Wil jij het gemak van een opplakservice? Dan is deze volledig gratis wanneer je in Zoetermeer woont! Als jij je muursticker bij Stickerparadijs bestelt, dan komen wij deze graag kosteloos bij jou thuis aanbrengen.

Opplakservice buiten Zoetermeer

Als webwinkel hebben we natuurlijk klanten door heel Nederland, en zeker niet alleen in Zoetermeer. Woon je in de directe omgeving van Zoetermeer, bijvoorbeeld in Pijnacker, Benthuizen, Moerkapelle, Nootdorp of Zevenhuizen? Dan brengen wij slechts 5 euro in rekening als reisvergoeding. Het opplakken van de muurstickers is daarmee nog altijd gratis. Je betaalt alleen een kleine prijs voor het reizen naar een andere plaats in de omgeving. Je kunt online alle plaatsen bekijken die vallen onder de plaatsen in de directe omgeving, waar wij de opplakservice voor slechts 5 euro aanbieden.

Staat jouw woonplaats hier niet bij?

Voor iedereen die niet in de directe omgeving van Zoetermeer woont hebben wij natuurlijk ook mogelijkheden. Wil jij gebruik maken van onze opplakservice? Je kunt vrijblijvend informeren naar de kosten die wij in rekening brengen als wij naar jouw woonplaats reizen om de muursticker aan te brengen.

Bestel online

De gratis opplakservice geldt voor bestellingen boven de 49,95 euro. Bekijk online hoe jij je bestelling aan ons door kan geven, en hoe je voordelig gebruik maakt van onze opplakservice in de omgeving van Zoetermeer, of onze gratis opplakservice in Zoetermeer zelf!


    05-05-2015 14:49     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.