Cadeaubonnen goed voor 5 miljoen euro Cadeaubonnen zijn ideaal om te geven wanneer je geen leuk cadeau voor iemand weet te bedenken, maar ook niet eenvoudig met geld in een kaart aan wilt komen. Bij Stickerparadijs kun je cadeaubonnen bestellen die uit te geven zijn in onze webwinkel. Uiteraard hebben de cadeaubonnen verschillende waarden, namelijk 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 en 50 euro. Kortom, voor ieder bedrag is wel een cadeaubon te bestellen, waarmee iemand een keuze kan maken uit ons ruime online assortiment.

Cadeaubonnen als ruilmiddel

Cadeaubonnen werden in het verleden in het leven geroepen om dienst te doen als ruilmiddel. De tijd van de echte ruilhandel zijn we natuurlijk allang voorbij, maar de cadeaubon heeft dit nostalgische gevoel toch een beetje teruggebracht in de huidige maatschappij. De cadeaubon is er in talloze vormen, van kleine papiertjes tot plastic pasjes die je als pinpas kan gebruiken in de winkels waar je de cadeaubon uit kunt geven. Bij Stickerparadijs hebben we vrolijke, kleurrijke cadeaubonnen die direct al een lach op het gezicht toveren. Uiteraard staat ook het bedrag op de cadeaubon vermeld en is de cadeaubon voorzien van een moderne QR-code.

Cadeaubonnen leveren 5 miljoen euro op

Veel mensen kiezen ervoor om een cadeaubon te kopen als presentje. Dit is dan ook leuker dan geld en je geeft iemand de mogelijkheid om zelf iets te kiezen. Echter, cadeaubonnen zijn in de meeste gevallen een beperkte tijd geldig, en dit levert ondernemers veel geld op. Landelijk gezien wordt er op jaarbasis voor ongeveer 5 miljoen euro aan cadeaubonnen verkocht die nooit worden omgeruild in de winkels. Deze cadeaubonnen zijn na de verloopdatum waardeloos en rijp voor de prullenbak. We geven dus 5 miljoen euro uit aan een stukje papier dat in de prullenbak belandt! Dit is zonde! Stickerparadijs is voor iedereen een leuke webwinkel om de cadeaubon uit te geven. We hebben onder meer muurstickers, muurteksten, krijtbordstickers, tassen met naam en leuke sjablonen. Er is voor elk wat wils. Zo voorkom je dat iemand een cadeaubon echt niet kan uitgeven, omdat er gewoonweg niets in de smaak valt.

Bestel eenvoudig online een cadeaubon

Bij Stickerparadijs kun je gemakkelijk online de cadeaubon bestellen met de waarde die jij zelf geschikt vindt. Wij geven je uiteraard meer informatie over de cadeaubon bij aanschaf, maar ook vooraf aan het bestellen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Een cadeaubon van Stickerparadijs is een ideaal cadeau voor jong en oud! Bekijk online ons assortiment en laat je overtuigen door de leuke producten die wij iedereen te bieden hebben. De cadeaubonnen vind je uiteraard ook in het online aanbod.

    25-05-2015 16:49     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.